Totalentreprenad Ett komplett byggföretag för totalentreprenad i Stockholm

Tack vare vårt erfarna team kan vi ta oss an projekt på totalentreprenad. Vid ett sådant uppdrag tar vi hand om hela processen och sköter din renovering eller nybyggnation ”från ax till limpa”. Tjänsten innefattar såväl små som stora projekt och innebär i praktiken att vi sköter allt från koordinationen av plattsättare och VVS-montörer vid en badrumsrenovering till att vi tar hand om såväl projektering som utförande vid en totalentreprenad hus. Tjänsten är i dagsläget en av våra mest efterfrågade och nyttjas av kunder runtom i hela Stockholm och omkringliggande orter som Södertälje och Huddinge. Hos oss arbetar en mängd olika typer av hantverkare, men vi tar även in spetskompetens från våra samarbetspartners vid behov.

Boka en kostnadsfri rådgivning Vi berättar gärna mer om fördelarna med totalentreprenad

Som en erfaren totalentreprenör är vi väl medvetna om de frågor som kan uppstå inför ett byggprojekt. Därför erbjuder vi gratis rådgivning. För oss är det viktigt att kundens projekt realiseras på ett hållbart och realistiskt sätt, och under konsultationen går vi igenom dina frågor och önskemål. Det spelar ingen roll om du vill att vi ska utföra en renovering av ett badrum eller om du önskar bygga en villa – konsultationen är gratis oavsett storleken på ditt projekt.

Boka hembesök och få en snabb offert

En av de många fördelarna med totalentreprenad är att du som kund erbjuds en komplett översikt över kostnaderna. Vi påbörjar arbetet med att komma till platsen för din renovering eller ditt byggprojekt. Därefter kan vi snabbt ta fram en offert med alla utgiftsposter. När du accepterat det förbehållslösa kostnadsförslaget sätter arbetet igång.

En totalentreprenör med erfarenhet av renoveringar och byggprojekt

När du anlitar oss för totalentreprenad i Stockholm tilldelas du alltid en erfaren projektledare. Personen som leder projektet sköter planeringen i samråd med dig, ordnar med bygglov och säkerställer att alla hantverkare infinner sig vid rätt tidpunkt. Projektledaren håller tät kontakt med dig som kund under hela arbetet och uppdaterar dig om hur din renovering eller ditt bygge fortskrider. När ditt hus, din altan eller ditt nya garage är färdigt är det projektledaren som ser till att en städning och slutbesiktning genomförs samt att du får alla erforderliga intyg och garantier.

Vad säger våra kunder? Vi är stolta över tidigare kunders omdömen om totalentreprenad

Vi anlitade SBK för att uppföra ett Attefallshus. Vi fick en tydlig offert och de städade ordentligt efter sig när huset var på plats. Vi ger dem fem stjärnor av fem möjliga.

Lars N. Attefallshus

Mitt företag tog hjälp av SBK för en tillbyggnation i en av våra kontorsbyggnader. Vi valde ett utförande på totalentreprenad och arbetet skedde helt i enlighet med tidsplan och offert.

Torben. A. Tillbyggnad

Byggföretaget hjälpte oss när vi byggde ut vårt hus. Jag kan varmt rekommendera dem då de var vänliga och proffsiga. Vi jämförde offerter innan och deras erbjudande hörde till de bästa.

Jessica L. Utbyggnad av hus

Ett företag med de kompetenser som krävs för en totalentreprenad Ett fullt försäkrat företag

Som ett seriöst företag innehar vi såväl F-Skatt som de ansvarsförsäkringar som krävs i vår bransch. För en lyckad totalentreprenad krävs ofta samverkan mellan en stor mängd olika typer av hantverksgrupper. Hos oss arbetar certifierade fackmän som säkerställer att såväl elinstallationer som rördragningar sker på ett optimalt sätt i enlighet med gällande regelverk. Vi är försäkrade genom IF och de VVS-montörer som arbetar i vårt systerföretag är certifierade av Säker Vatten. Tack vare ett omfattande kontaktnät där vi snabbt kan kalla in extra arbetskraft kan vi erbjuda ett mycket bra pris för totalentreprenad hus såväl som när vi tar helhetsansvar vid renovering eller ombyggnation.