Kostnad renovering - vill du ha mer information? Vi skickar snabbt ett förslag på pris

Vi erbjuder en kostnadsfri offert Ta emot ett tydligt kostnadsförslag

Vi tar gärna fram en offert med ett pris för att renovera badrum, bygga garage eller anlägga en ny altan. I ditt kostnadsförslag separeras material- och arbetskostnader så att du enkelt ska kunna kalkylera ditt rotavdrag. Ta kontakt med oss genom att fylla i formuläret nedan så bjuder vi på en kostnadsfri konsultation!

Vår affärsidé är att det ska vara enkelt och prisvärt att anlita kunniga snickare och certifierade hantverkare. Som ett seriöst byggföretag erbjuder vi alltid transparenta och tydliga offerter för att du som kund redan från start ska ha full överblick oavsett om du behöver information om kostnad för att bygga garage eller vill ha uppgifter om pris för att renovera badrum. För att offerten ska bli komplett bokar vi gärna in ett möte där vi går igenom förutsättningarna för din renovering, ombyggnation eller nybyggnation. Att begära ett kostnadsförslag förbinder dig inte till någonting, men förfarandet ger dig en möjlighet att jämföra våra priser och vårt utbud med det andra aktörer erbjuder.

Tidigare projekt av Byggfirma Stockholm Vi bjuder på inspiration från tidigare renoveringar och nybyggnationer

Omdömen om våra hantverkare och de uppdrag de genomfört Vi tackar våra kunder för alla fina omdömen!

Jag fick en tydlig offert som specificerade alla kostnader. Arbetsledaren lyssnade på våra önskemål och det kändes bra att ha en kontaktperson som det gick snabbt att få tag i.

Annika Sollentuna Ny trall

Företaget erbjöd ett väl utfört jobb med kvalitet. De städade även ordentligt efter sig. Vi är mycket nöjda och kommer inte tveka att ta hjälp av firman i framtiden.

Lars och Annika Badrumsrenovering i Nacka

Tydlig kommunikation och hjälp från ritningar till färdigt resultat. Arbetet blev klart i tid, något som var mycket viktigt för mig. Jag kan rekommendera den här firman.

Anton O. Ombyggnation

CERTIFIERAD & AUKTORISERAD Vi är behöriga för alla typer av renoveringar och byggprojekt