Renovering av badrum Anlita experter på renovering av badrum i Stockholm

Har du ett badrum som behöver fräschas upp eller vill du bygga ett nytt duschutrymme från grunden? Vi har lån erfarenhet av olika typer av badrumsrenoveringar. Våra hantverkare tar hänsyn såväl till kvalitet och estetik som funktion, och de ser till att du får ett resultat som lever upp till dina förväntningar. Hos oss arbetar både plattsättare och snickare, och tack vare vårt systerföretag i VVS-branschen kan vi renovera badrum på totalentreprenad. Vi tar oss an uppdrag runt om i Stockholm och vi har hjälpt såväl privatpersoner, bostadsrättsföreningar som företag i områden som Nacka och Sollentuna. Vår byggfirma arbetar med hållbara material och leverantörer som erbjuder bra garantier.

Boka en kostnadsfri rådgivning Vi tar ett helhetsansvar vid renovering av badrum

Som en seriös och erfaren byggfirma erbjuder vi kompletta lösningar. När du kontaktar oss inför en badrumsrenovering ger vi dig gärna en kostnadsfri rådgivning där vi noggrant går igenom ditt projekt. Vi delar gärna med oss av vårt kunnande om byggnadstekniska lösningar och fördelarna med olika materialval och typer av klinker. Hos oss får du alltid en kontaktperson som säkerställer att arbetet framskrider på ett optimalt sätt.

Hembesök och hjälp med planering

Vi värnar om att du ska få en tydlig uppfattning av hur mycket din badrumsrenovering kan komma att kosta. Därför bokar vi gärna in en konsultation där vi diskuterar ditt projekt i detalj. Efter mötet kan vi ta fram en offert där material- och arbetskostnader separeras så att du kan kalkylera ditt rotavdrag.

Vi har lång erfarenhet av att erbjuda hållbara badrumsrenoveringar

När du anlitar oss för en renovering av badrum i Stockholm garanterar vi att du får ett slutresultat som lever upp till branschens byggnormer och krav på våtrum. Vi är noga med att följa reglerna för tätskikt och golvbrunnar, och vi förser dig alltid med de intyg som ditt försäkringsbolag kan komma att kräva. För oss är det även en självklarhet att din badrumsrenovering ska bli klar i tid. Din projektledare tar ansvar för koordineringen av olika moment och håller dig uppdaterad om hur arbetet fortskrider.

Vad säger våra kunder? Vi är stolta över tidigare kunders omdömen om badrumsrenovering

Jag har mycket bra erfarenheter av Södertörns Bygg & Konsult – de hjälpte mig att hitta smidiga lösningar och de var tillgängliga för att besvara mina många frågor. Slutresultatet blev över mina förväntningar.

Lisa A. Renovering av badrum

Vi har bara gott att säga om SBK. De koordinerade hela vår renovering så att den blev klar i tid. Vi kan tänka oss att anlita företaget igen vid framtida behov.

Alice och Björn Renovering

Vi vände oss till företaget när vi skulle bygga en bastu. De erbjöd bra lösningar, duktiga hantverkare och en tillgänglig projektledare. Vi bestämde oss för att ändra de ursprungliga planerna under arbetets gång och det var inga problem.

Alexander P. En ny bastu

Renovering av badrum i enlighet med gällande regler Certifierade hantverkare med våtrumsbehörighet

När du tar hjälp av oss med en renovering av badrum så anlitar du ett företag som är behörigt att utföra våtrumsarbete. Hos oss arbetar endast personal som är utbildad för en trygg och säker renovering. Alla VVS-arbeten och rördragningar utförs av vårt systerföretag som är certifierade av branschorganisationen Säker Vatten. Tack vare täta och mångåriga samarbeten med leverantörer kan vi erbjuda ett bra pris för badrumsrenovering. Vi innehar naturligtvis F-skatt, något som innebär att du som privatperson kan välja att nyttja ditt rotavdrag för att sänka kostnaderna för arbetet.