Om oss Ett byggföretag i Stockholm med goda kundomdömen

Södertörns Bygg och Konsult AB, SBK, har etablerat sig som en välkänd aktör. Vår byggfirma i Stockholm arbetar efter devisen att inga projekt är omöjliga, och vi utför ofta renoveringar, ombyggnationer och byggprojekt åt återkommande kunder.

 

För oss är det viktigt att kunna erbjuda behovsanpassade lösningar där vi är med kunden genom hela projektet. Vi är specialiserade inom en mängd olika tjänster och vi kan bland annat hjälpa dig som vill renovera badrum, bygga en altan eller uppföra ett nytt garage. Vårt byggföretag har ett helhetsperspektiv som innebär att vi, utöver själva arbetet, gärna bistår dig såväl med gratis råd vid planering som hjälp med inköp av prisvärt byggmaterial.

Kostnadsfri rådgivning Vi hjälper dig med planering och ett eventuellt bygglov

Boka ett kostnadsfritt möte med en av våra projektledare genom att fylla i formuläret här nedanför.

Berätta om ditt projekt!

SBK Johan

Johan Morelius

Kundansvarig
08-580 97 569
offert@stockholmbyggfirma.nu
SBK Andreas

Andreas Lundström

Kundansvarig
08-580 97 569
offert@stockholmbyggfirma.nu

Kunnig och kompetent personal

Vår byggfirma är ett utmärkt val för dig som vill kombinera ett kvalitativt utförande med en konkurrenskraftig kostnad för en renovering. Vi samarbetar med ledande leverantörer och vi har lyckats knyta till oss ett sammansvetsat team hantverkare med olika kompetenser. Vår personals breda kunskapsbas och kunnande har gjort att vi flitigt anlitas som totalentreprenör. Som ett seriöst byggföretag månar vi om att hålla oss uppdaterade om nyheter i vår bransch och vi vidareutbildar oss ständigt. För oss är det viktigt med trygghet, samtliga anställda har kollektivavtal och vi innehar ansvarsförsäkringar.

Ett bra val för såväl renovering som en omfattande totalentreprenad

När du väljer att anlita oss av tar du hjälp av en byggfirma som brinner för att renovera och bygga nytt. Vår ambition är alltid kundnöjdhet, och vi ger oss inte innan du är 100 % tillfreds med det arbete som vi utfört. För oss är det självklart att vara tillgängliga för våra kunder på telefon och vi delar gärna med oss av våra erfarenheter för att ditt projekt ska överträffa dina förväntningar.

Certifierade och auktoriserade Entreprenadförsäkringar och certifieringar som innebär en trygghet