Bygga garage Anlita oss för att bygga garage i Stockholm

Vi har en gedigen erfarenhet av att uppföra olika typer av garage, såväl fristående konstruktioner som tillbyggnader. När du vänder dig till oss får du hjälp från idé och planering till genomförande och slutbesiktning. Vi ger gärna råd om dimensioner och tjockleken på garagets väggar, och våra projektledare kan även bistå dig med de handlingar som krävs för ett godkänt bygglov. Ett garage kräver en stabil och säker grund, och våra erfarna markarbetare schaktar och förbereder inför bygget. Vi åtar oss uppdrag i hela Storstockholm och har bland annat anlitats av kunder i Tyresö, Stockholm city och Solna. Du kan anlita oss för projekt i alla storlekar och vi kan även bistå med vår kunskap när du vill bygga ut garaget eller göra om ett befintligt sådant till boyta.

Få gratis rådgivning Låt oss bygga garage som passar dina behov

Den som ska bygga ett garage i lösvirke ställs ofta inför en rad omfattande frågeställningar. Vi börjar varje ny kundkontakt med att erbjuda en gratis rådgivning. Under konsultationen tar vi reda på dina behov och förutsättningar. Våra erfarna projektledare går igenom fördelar och nackdelar med konstruktioner som carport och dubbelgarage. Vi ser också över dina önskningar angående materialval och isolering. Kanske vill du även att garaget ska uppfylla andra funktioner och till exempel fungera som ett förråd?

Hembesök och en snabb offert

Vi bokar gärna in ett hembesök där vi kommer till din adress för att närmare se över förutsättningarna för ditt byggprojekt. Vid besöket går vi igenom dina förväntningar och din fastighets och tomts förutsättningar. Därefter förser vi dig med en offert där alla utgiftsposter är tydligt specificerade.

Vi hjälper dig med bygglov för ditt garage

De allra flesta garage kräver bygglov, något som vi som en erfaren totalentreprenör gärna hjälper dig med. Ibland faller garage under samma bygglovsregler som Attefallshus, men även i de fallen måste du skicka in en bygglovsanmälan. När du anlitar oss för att bygga garage i Stockholm säkerställer vi att din byggnation uppfyller alla gällande regler och krav. Vi har lång erfarenhet av att anlitas av kunder som valt att använda sitt ROT-avdrag i samband med byggandet av ett garage som tillbyggnad och vi delar gärna med oss av vår kunskap inom området.

Vad säger våra kunder? Vi är stolta över tidigare kunders omdömen om garagebygge

Anlitade firman för att bygga ett större garage. Företaget erbjöd mycket bra kommunikation under hela processen och jag fick hjälp med bygglov. Jag rekommenderar SBK till alla som söker en seriös byggfirma.

Anders i Bromma Nytt garage

Jag har anlitat företaget flera gånger, senast för att anlägga en ny uteplats. Trallen blev bra och de köpte in material till ett bra pris. Jag kan tänka mig att rekommendera firman till vänner.

Johan K. Altanbygge

Vi anlitade företaget på rekommendation av bekanta. De hjälpte oss med hela bygget av carporten, från markarbeten till slutbesiktning. Resultatet blev som önskat och vi vill rikta ett stort tack till alla inblandade!

Anders M. Carport

Vi erbjuder certifierade hantverkare när du ska bygga garage Ett företag som innehar ansvarsförsäkringar

När du anlitar oss för att bygga garage innefattar arbetet ofta flera olika typer av fackmän som snickare , VVS-montörer och elektriker. Vi prioriterar alltid kvalitet och hos oss arbetar endast behörig och utbildad personal med en gedigen erfarenhet av olika typer av byggprojekt. Tack vare ett tidseffektivt och välkoordinerat arbete kan vi erbjuda en konkurrenskraftig kostnad för att bygga garage. Grundarna av vårt byggföretag har varit i branschen länge och vi kan köpa in material utan mellanhänder, något som naturligtvis är fördelaktigt även för dig som kund. Kontakta oss så berättar vi mer!