Tjänster Vi tar hand om allt inom bygg och renovering

Garage

Vi hjälper dig som vill bygga garage. Våra hantverkare har lång erfarenhet av en mängd olika lösningar som carport och dubbelgarage. Om du behöver bygglov eller vill ha hjälp med konstruktionsritningar så hjälper vi dig med det.

läs mer om att bygga garage

Renovering av badrum Vi tar hand om hela din badrumsrenovering

Våra certifierade hantverkare kan ta ett helhetsansvar vid renovering av badrum. Vi ser till att ditt våtutrymme lever upp till alla gällande regler.

läs mer om renovering av badrum

Totalentreprenad

När vi åtar oss uppdrag på totalentreprenad i Stockholm får du en projektledare som koordinerar alla delar av arbetet. Att ge oss ett helhetsansvar innebär att vi garanterar att renoveringen eller byggnationen blir klart i tid och det leder till besparingar för dig som kund.

läs mer om totalentreprenad

Gratis rådgivning Kontakta oss för en förbehållslös och kostnadsfri rådgivning

Fyll i formuläret så återkommer vi inom en arbetsdag

Vår personal

Johan Morelius Kundansvarig

Hej, berätta mer för oss om ditt projekt. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

Andreas Lundström Kundansvarig

Vad säger våra kunder? Omdömen från tidigare byggprojekt

Vi fick ett genomgående bra bemötande där vi upplevde att firman ansträngde sig för att hålla kostnaderna på en bra nivå. Badrummet blev över förväntan då de hjälpte oss med smarta platsbesparande lösningar.

Anders B Renovering av badrum

Jag kan varmt rekommendera alla att anlita Södertörns Bygg & Konsult. Hjälpsamma och mycket punktliga hantverkare som gjorde ett toppenjobb och som ansträngde sig för att genomföra mina idéer på ett bra sätt.

Maria L. Ombyggnation

När fasaden på min villa skulle målas om kontaktade jag den här firman. Ett seriöst företag som arbetade i enlighet med det vi kommit överens om. Jag kommer kontakta dem när det är dags för nästa ommålning.

A. Andersson Fasadmålning

Ett företag som är fullt försäkrat och innehar F-skattesedel Vi är certifierade och auktoriserade